12-13.02.2018 г. - ``С любов за теб`` – творческо ателие - 13.30 ч. | 15.02.2018 г. - ``Мама, татко и аз`` - забавно състезателно шоу - 18.30 часа | 24.02.2018 г. - Куклен театър - 11.00 ч. |

Дейности

Разнообразието от нови форми на дейност върна голяма част от младите хора в залите на Общински Младежки дом - гр. Перник. През месец февруари се наложи със своята популярност сред тийнейджърите на града отбелязването на деня на влюбените - "Купидон" - купон за влюбени.
Великденските празници "Люлка по Цветница" се провеждат на откритата сцена пред Дома.
През май се провежда хепънинг на пернишките училища, който се превръща в празник на творчеството и красотата, в който по артистичен начин училищата представят професиите и специалностите, по които се подготвят техните ученици. Паралелно с него се провежда и Панорама на пернишките училища.
Формата открита сцена се конкретизира с многобройни издания на шоуто "Танцова магия" и няколкодневни изяви, предшестващи Деня на града.
Традиционен е и първоюнския общоградски празник, който организира Дома, съвместно със Общината.
През месец декември Перник и Общински Младежки Дом са домакини на Национален фестивал по танцово шоу и хип-хоп "Предколедна танцова фиеста".
Основен партньор в целогодишната дейност на Дома са пернишките училища, с които се организират и провеждат множество тържества и патронни празници.
Сравнително ново за Общински Младежки Дом е това, че в едно от фоайетата се обособи пространство, което функционира като художествена галерия.
Разширяването и обогатяването на дейността на Общински младежки дом ще бъде също така насочена в посока на популяризирането - изработване на рекламни материали, клипове на певческа фолклорна формация "Български ритми" и др.