12-13.02.2018 г. - ``С любов за теб`` – творческо ателие - 13.30 ч. | 15.02.2018 г. - ``Мама, татко и аз`` - забавно състезателно шоу - 18.30 часа | 24.02.2018 г. - Куклен театър - 11.00 ч. |

``К А Ш А З А Д У Ш А Т А, или Коледното джудже в бакалницата``

``К А Ш А  З А  Д У Ш А Т А, или Коледното джудже в бакалницата``
по Х. К. Андерсен

Това е представление за избора, пред който всеки един от нас е изправен всеки ден. Избора на пътя, по който да поеме – пътя на духовното или пътя на материалното.
Главният герой – Коледното джудже (домашно духче) случайно се запознава с поезията в лицето на една книга разменена за пакетче кафе в кварталната бакалия. Това запознанство го поставя пред сложен и на практика невъзможен избор за неговото недорасло съзнание – духовното (представено в приказката от беден студент, който не може да го храни и топли, но е способен да му чете до безкрай красиви истории) или материалното (в лицето на продавачката в бакалницата, която го храни с вкусна каша и топли цял етаж само за него, но е неспособна да прочете нещо повече от сутрешния вестник).

Режисьор: Даниана Коева
Сценография: Кристиан Леков
Анимация: Стела Танева
Музика: Милен Апостолов
Звуков дизайн: Владислав Йорданов
В ролите: Ива Караманчева,  Константин Костадинов, Даниана Коева

Проекта е реализиран със съдействието на „Национален Фонд Култура“, Магазини „MR. Bricolage“ и посолството на Кралство Дания.
Представлението може да гледате на 08 октомври,  2016 г- събота, от 18.30 ч в Общински младежки дом, Перник.
Вход - 3.00 лв, билети – на касата на младежкия  дом.