12-13.02.2018 г. - ``С любов за теб`` – творческо ателие - 13.30 ч. | 15.02.2018 г. - ``Мама, татко и аз`` - забавно състезателно шоу - 18.30 часа | 24.02.2018 г. - Куклен театър - 11.00 ч. |

``Летен отдих``- 2017г.

Програмата на Общински младежки дом за лятото е изпъстрена с разнообразни и свежи изяви, адресирани към децата и младежите от нашия град. 
В квартал „Изток”  акцентите са върху развлекателните и екоориентираните  прояви навън- „На купон под открито небе”  и „Зелен театър”.
В центъра са предвидени  ежеседмични издания на  „Бонбонени истории”- забавно-развлекателен и състезателен формат, Творческа работилница за приложно изкуство „Сръчко”,  Стрийт денс шоу.
Надяваме се, че децата и младите хора от Перник ще посрещнат с интерес гостуването наНовкуклентеатър „Пух” от Благоевград,клоуна Бонбончо,  заниманията по приложно изкуство и купоните на открито. 
Организираните прояви по програмата за летен отдих на Община Перник, Кметство Изток  и Общински младежки дом са  без билети и със  свободен достъп.
Децата и младите хора на Перник могат да получат подробна информация за предстоящите събития,  организирани от Общински младежки дом на електронен адрес:http://mdm.pernik.org/ , http://www.obmdpernik.com/ , от Културно-информационния справочник на Община Перник и афишите  с програмата за летен отдих.

Очакваме Ви!